Tuesday, December 21, 2021

Mikä on seurustelun toinen perusta

Mikä on seurustelun toinen perusta



En yleensä ammu perheitä, mutta tämä on hyvin erikoinen! Jotkut saavuttavat ensimmäisen tukikohdan vasta toisella treffeillä, kun taas jotkut haluavat ottaa sen hitaasti, mikä on seurustelun toinen perusta. Toiminta voi sisältää fyysistä kontaktia, kommunikointia tai vain hiljaista yhdessäoloa. Kolmas pohja menee vyötärön alapuolelle ja astuu tällä tavalla uudelle alueelle. Base on termi, jota käytetään usein baseball-peleissä. Jotkut amerikkalaiset vanhemmat käyttävät niitä opettaessaan lapsilleen murrosiästä ja fyysisistä muutoksista.





R29 alkuperäinen sarja



Kaikki eivät ole tietoisia suhteen perusteista riippumatta siitä, ovatko he uusia parisuhteessa tai seurustelevatko he pitkään. Jotkut ovat saattaneet kuulla termit lukioissa ja ihmetelleet, mistä tytöt puhuvat!


Kysymys viipyy heidän mielessään ilman oikeaa vastausta. Joten tässä meidän on selitettävä suhteen neljä perustaa. Vaikka pohja saattaa tuntua myytiltä, ​​se on hyvin totta. Jos olet pesäpallofriikki, pystyt samaistumaan suhteen perustassa käytettyihin termeihin.


Viesti, jonka on jakanut ligavam ligavam. lv 22. tammikuuta klo am PST. Tärkeintä on tunteesi kumppaniasi kohtaan. Nämä läheisyyden tasot johtavat viimeiseen rakkauden tekoon. Mutta se, pystytkö käymään läpi kaikki kolme perustaa ennen lopullisen perustan saavuttamista, riippuu monista muista tekijöistä.


Kun olet parisuhteessa, erottelu näyttää seuraavalta itsestään selvältä asialta, mutta jos sinulla on perusteet, sinun on helpompi mennä virran mukana.


Tiedät tarkalleen, mitä odottaa kumppaniltasi jokaisessa tukikohdassa. Vaikka neljästä tukikohdasta ei ole mitään virallista, ihmiset ovat hyväksyneet nämä 4 tukikohtaa hyväksymisleimalla. Hyvää perjantaita Esittelyt! Tajusin juuri, että minulla on ollut vain KOLME intiimiä häitä ja NELJÄ karkaamista, kunnes saan hääkauden loppuun, ja se tuntuu niin niin kiireiseltä! Se voi johtua siitä, että minulla on jo 15 varausta ! Se oli tavoitteeni!!! Mitkä ovat ensi vuoden tavoitteesi? Joten jos suunnittelet karkaamista, minulla on vielä muutama päivä vapaana!!!


Tänään varaan kauden viimeiset intiimit häät ja siinä se häät! Mutta silti mielellään varata seikkailunhaluisia karkoja! sydän te kaikki! Nyt lähden vangitsemaan kauniita muistoja ystävästäni tutustumisestasi Basecamp Visualista ja hänen upeasta perheestään! En yleensä ammu perheitä, mutta tämä on hyvin erikoinen! Muista palata nähdäksesi heidän kauniin lisäyksensä elämäänsä!


Onnittelut Dave ja Shawna! vuoret hääkuvaaja colorado määränpäähäälöytö koskaan lakkaa tutkimasta livea aito livefolk persua pretty rockymountaintainbride smpringselfie coloradowedding valokuvaaja junebugweddings rakastarinat heyheyhellomay greenweddingshoes seikkailuseikkailusessio rakkauskohteessa hiihtokuvauslomafiavelobroppiihminenbridissä.


Nämä terminologiat todella auttavat sinua kommunikoimaan kumppanisi kanssa. Mutta ei enää, tässä on yksinkertainen opas noihin baseball-metaforoihin. Jos tämä on ensimmäinen kertasi suhteessa, tämä ensimmäinen perusta on elämäsi ikimuistoisin hetki.


Kosketus alkaa saada eri merkitystä ja läheisyytesi kiihdyttää sydämesi lyöntiä, vaikka vain istuisit lähellä toisiasi. Tervetuloa suhteen ensimmäiseen perustaan. Tämä on suloinen rakkauden ele, jossa suutelette toisianne hellästi hiuksia hyväillen. Jotkut saavuttavat ensimmäisen tukikohdan vasta toisella treffeillä, kun taas jotkut haluavat ottaa sen hitaasti. Suhteessa ei ole vankkumatonta sääntöä, joten voit ottaa aikaa ennen ensimmäistä tukikohtaa.


Teidän täytyy tuntea olonsa mukavaksi ennen kuin pääsette lähemmäksi toisianne. Suhteessa on kyse siitä, kuinka tunnette toisianne ja kunnioitat toisianne mikä on seurustelun toinen perusta, joten jos toinen teistä ei ole valmis, toisen kumppanin ei pitäisi pakottaa sitä.


Kun olet pitänyt hauskaa ensimmäisessä pohjassa ranskalaisen suudelman kanssa, on aika siirtyä toiseen. Toinen pohja sisältää myös suudella, mutta tällä kertaa se muuttuu hieman intensiivisemmäksi kuin ensimmäinen.


Tällä kertaa sinä ja kumppanisi suutelet, mutta myös kätesi laitetaan toimintaan. Se ei ole mitään, että sinä mikä on seurustelun toinen perusta opetella ulkoa ja sitten pelata säännön mukaan. Se tapahtuu luonnollisesti. Toisessa pohjassa tapahtuu jonkin verran rintojen ja rintojen koskettamista, haparointia, tarttumista ja hieromista. Tässä vaiheessa nautit vartalosuudelta ja aistillisesta vedosta tai hieronnasta, mikä on seurustelun toinen perusta.


Joten pohjimmiltaan se on tällä kertaa enemmän ihotoimintoa verrattuna ensimmäiseen pohjaan, jossa rajoittui vain huulille. Ymmärrät, että olet hitaasti matkalla kohti eroamista, mutta pidä ajatuksesi siinä, koska sinulla on toinen tukikohta ennen kuin lopulta laskeudut neljännelle tukikohdalle.


intohimosuhdetavoitteiden kirja intohimoinen rakkaus intohimoinen rakkauslainaukset pariviestit rakkauspostit suudelma helvot rakkaudesta suutelemaan sinua vauvaparien tavoitteet. Viesti, jonka on jakanut The Book Of Passion thebookofpassion 27. syyskuuta klo pm PDT. Tämä on vaihe, jossa alat unohtaa missä olet ja keskittyä enemmän toisiinsa, mikä on seurustelun toinen perusta.


Toistensa miellyttäminen on nyt ainoa asia, joka mielessäsi on. Sydämesi lyö nopeammin kuin koskaan, ja tunnet silloin myös vyötärön alapuolella mikä on seurustelun toinen perusta olet kolmannessa pohjassa ja olet lähempänä seksiä.


Harrastat nyt vakavaa hyväilyä, mukaan lukien suuseksiä. Tässä vaiheessa kurkotat kätesi vyötärön alapuolelle ja tunnet ja halailet, mutta muista, että seksiä ei tapahdu kolmannessa pohjassa. Seksi on viimeinen ja neljäs perusta, ja olet menossa suoraan sitä kohti.


Se tunnetaan myös nimellä Home Run. Olitpa lukiossa tai olet vanhempi kuin kerran mikä on seurustelun toinen perusta ylitä neljäs tukikohta ensimmäistä kertaa, et voi enää kutsua itseäsi neitsyeksi, mikä on seurustelun toinen perusta. Parisuhteen neljäs perusta on se, missä kohtaat kumppanisi kanssa. On joitain muita terminologioita tai baseball-metaforeja, joita käytetään puhuttaessa seksistä, mikä on seurustelun toinen perusta. Jos haluat tietää niistä lisää, lue eteenpäin.


Mutta taika voi joskus olla vain illuusio SHREETEJ WAZE shreen jakama viesti. Ihmettelet varmasti, miksi lukion tytöt olivat niin huolissaan lyömisestä! Tässä on vastaus. Kun et pysty osallistumaan minkäänlaiseen ennakkopeliin onnistuneesti tai et pysty mikä on seurustelun toinen perusta saavuttaaksesi suhteen ensimmäisen perustan, se tunnetaan nimellä Strikeout. Ei siis mitään vikaa, se oli vain, että hetki ei ollut sopiva teille molemmille.


Joten rauhoitu. Jos joku on biseksuaali, hänet tunnetaan tällä nimellä. Kun seuraavan kerran kuulet jonkun puhuvan jollekulle tällä nimellä, tiedät tarkalleen, mitä he tarkoittavat. Kun mies harrastaa anaaliseksiä toiselle miehelle, sitä kutsutaan pitchingiksi. Miehen kiinniotossa saa teon toiselta mieheltä. Jos olet unohtanut, mitä ne edustavat, voit kysyä ystävältäsi tai kumppaniltasi.


Kumppanisi selittää mielellään sinulle jokaisen vaiheen. Kun sinä ja kumppanisi yritätte nousta ylös, lähelle ja henkilökohtaisesti, te molemmat mikä on seurustelun toinen perusta ole valmis siihen. Molemmilla pitäisi myös olla selvänä, kuinka monta tukikohtaa ylittää. Jos toinen teistä vetää rajaa, toisen tulee kunnioittaa sitä eikä yrittää ylittää sitä.


Keskustele ensin toistensa kanssa perusteista ja päätä, että olette molemmat valmiita tähän. Joskus saatat päättää osua ensimmäiseen pohjaan, mutta päätät suorittaa kaikki neljä perustaa. Odottamattomia asioita tapahtuu, joten on erittäin tärkeää, että olet valmis siihen. Asianmukaisia ​​ehkäisyvälineitä tulee käyttää, jos yrität kokeilla emäksiä. Kun puhut perusteista kumppanisi kanssa, on suuri mahdollisuus, että saatat innostua kaikista metaforoista ja niiden selityksistä.


Nyt sinulla on selkeä käsitys siitä, mitä kukin tukikohta edustaa. Mutta nämä voivat vaihdella henkilöittäin, joten seuraavan kerran, kun ystäväsi puhuvat tukikohdista, voit pyytää heiltä selvennystä. On aina hyvä olla tietoinen ja paras tapa kouluttaa itseään asioista on esittää kysymyksiä. Jokaisen tukikohdan koko kokemus menettää viehätyksensä, kun keskityt enemmän maaliin, mikä on seurustelun toinen perusta.


Muista aina, että matka on kauniimpi kuin määränpää, mikä on seurustelun toinen perusta. Jos nautit matkasta, nautit myös saapuessasi määränpäähän. Mutta jos sinulla on kiire saavuttaaksesi lopullinen tavoite, menetät jokaisen tukikohdan kokemuksen. Jokaisella tukikohdalla on oma viehätyksensä, joten mikset käyttäisi sitä parhaalla mahdollisella tavalla, kun olet paikalla.


Jos olette molemmat keskittyneet toisiinsa, kokemuksenne on nautinnollisin ja teillä on ihania muistoja ensimmäisestä kohtaamisestanne tukikohtien kanssa. Tee siitä kaunis hetki molemmille tuskallisen tapahtuman sijaan.


Ei ole haittaa pyytää suostumus ennen toimimista. Jos olet jo osunut ensimmäiseen pohjaan, kysy kumppaniltasi ennen kuin siirryt toiseen. Se ilmaisee toiveesi ja tiedät myös, mitä kumppanisi haluaa. Suhteen perusta - täytyy tietää! Suhteen perusteista ei tarvitse huolehtia.





ilmaiset treffisivustot andorra



Etsi tietoa ehkäisystä ja turvaseksistä Go Ask Alicesta! Jos olet kiireellisessä tilanteessa, käy Hätätilanne-sivullamme nähdäksesi luettelon 24 tunnin tukipalveluista ja vihjepuhelimista. Kaikki Alicesta! Mene ja kysy Alicesta! Laatikossasi.


Rakas Alice, Jotkut kouluni tytöistä puhuvat siitä, kuinka heidän poikaystävänsä pääsivät ensimmäiseen, toiseen tai kolmanteen tukikohtaan heidän kanssaan. Rakas ihmettelijä, akku ylös! Lähetä uusi kommentti. Ota yhteyttä Aliceen! Se tunnetaan raskaana silittelynä, johon liittyy kevyitä kosketuksia, joka lisää höyryä heti tämän jälkeen viidennen ja viimeisen pohjan jälkeen.


Viidennessä pohjassa mennään intiimiin asti. Tämän tilanteen tulisi sisältää kypsä keskustelu kumppanien välillä ennen kuin se eskaloituu entisestään. Heidän tulee puhua siitä, mistä he pitävät tai eivät pidä, ja päättää, edistyvätkö vai eivät. Tämä pohja on nautinnollisempi ja tyydyttävämpi, jos molemmat osapuolet ovat onnellisia ja mukavaa. Jotkut ihmiset tuntevat olonsa epämukavaksi ja epävarmaksi, mutta se tosiasia, että he ovat menneet näin pitkälle kaikkien muiden perusteiden ohi, osoittaa, että he ovat ehdottomasti kumppaninsa arvoisia.


Molemmat versiot ovat melkein samanlaisia, mutta niitä käytetään eri asetuksissa. Neljän perustan lisäksi eri termejä käytettiin kuvaamaan suhteen eri tasoja ja toimintoja. Jotkut niistä sisältävät:. Yliviivauksella tarkoitetaan tilannetta, jossa toinen tai molemmat osapuolet eivät jostain syystä pääse ensimmäiseen tukikohtaan.


Syynä on se, että joku osapuoli ei ehkä ollut valmis, tai muut syyt voivat jäädä sen jälkeen. Esimerkiksi toinen kumppani voi olla liian humalassa tai epäonnistua muissa tapauksissa. Joskus ensimmäinen perushetki ei ehkä ole sopiva kummallekaan kumppanille. Pitching tunnetaan myös pyydystämisenä.


Kuvio on ollut siellä s-luvusta lähtien, ja neljäs pohja on saanut lisäulottuvuuden. Jotkut sanovat, että näitä baseball-metaforeja on käytetty välineinä välittämään väärää ja epäterveellistä tietoa amerikkalaisista seksuaalisista asenteista.


Se auttaa myös vanhempia keskustelemaan murrosiästä lastensa kanssa. Esimerkiksi aiheet on jaettu neljään; ensimmäinen pohja muuttuu kaulasta ylöspäin , toinen pohja muuttuu niskasta ylöspäin vyötärölle , kolmas pohja? muuttuu vyötäröstä alaspäin ja neljäs pohja iso it.


Ensimmäinen perusta, toinen perusta, kolmas perusta ja neljäs kanta ovat baseball-pelitermejä, joita käytetään seksuaalikasvatusssa. Vanhemmat tai seksikasvattajat käyttävät niitä tiettyjen termien sijaan. Jotkut amerikkalaiset vanhemmat käyttävät niitä opettaessaan lapsilleen murrosiästä ja fyysisistä muutoksista. On olemassa muitakin termejä, kuten syöttäjä ja sieppaaja, joita käytetään samaan tarkoitukseen liittyvän sukupuolikasvatuksen yhteydessä.


Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja verkkosivustoni tähän selaimeen seuraavaa kommenttia varten. Siirry osioon. Mikä on seurustelun toinen perusta? Kuten myöhemmin näet, toinen pohja on hieman monimutkainen selittää. Jotkut näkevät sen yhdellä tavalla ja toiset toisella. Löydät nämä baseball-metaforat useista suosituista amerikkalaisista kulttuuriesimerkeistä.


Esimerkiksi Meat Loafin Dashboard Lightin kappale Paradise kuvailee nuorta paria, joka esiintyy pesäpallo-ottelun osan ääni-kommentilla. Löydät samanlaisen esimerkin myös Zanzibarista, Billy Joelin kappaleesta, jossa hän vertaa itseään Peter Roseen.


Lyötkö kotijuoksun? Vai lakkoitko? No, älä huoli, jos et ymmärrä näitä termejä, meillä on sinulle selitys. On hyödyllistä tietää, mitkä ovat suhteiden perusta.


Tällä tavalla voit ymmärtää ystävien välistä viestintää. Vaikka ensimmäiselle, toiselle tai kolmannelle perustalle ei ole virallista määritelmää, on yleinen käsitys siitä, mitä ne tarkoittavat. Tässä lyhyt yhteenveto:. Hauska tosiasia: nämä voivat vaihdella ihmisten välillä. Joten älä pelkää tai hämmennä kysyä ystäviltä tai ihmisiltä, ​​mitä he tarkalleen tarkoittavat, kun he puhuvat seurustelun eri perusteista. Lisäksi sinun ja kumppanisi on oltava yhteisymmärryksessä perusteista.


Sinun tulee pyytää suostumus ennen kaikkea seksuaalista toimintaa, sen aikana ja sen jälkeen. Tämä auttaa kumppaneita varmistamaan, että he ilmaisevat mitä haluavat. Tämä pohja muuttuu fyysisesti hieman vakavammaksi. Meidän on huomattava, että 1. ja 4. tukikohdasta vallitsee yleinen yksimielisyys. Mutta toinen ja kolmas ovat jokseenkin harmaata aluetta.


Yleisesti ottaen pidämme intiimiä koskettavaa toista pohjaa. Ja sillä on enemmän tekemistä alueen kanssa, jossa kosketus tapahtuu.


Toinen pohja on vyötärön ympärillä ja sen yläpuolella.

No comments:

Post a Comment

Uniform dating

Uniform dating Ultimately, uniform dating , UniformDating is a site that will work for you if you a find singles in uniform to be hot unifor...