Tuesday, December 21, 2021

Pot rökare dating

Pot rökare dating



Den värsta delen av pottrökningen är bristen på enhetlighet eller stabilitet. Dejta, dejta mest dejting pottrökare dating, OkCupid-webbplatsen är en riktigt bra sökfunktion som gör det väldigt enkelt att hitta de vänliga människorna där, pottrökare dating. SÅ SÅRDIGT! Det slutade med att vi gifte oss och sedan märkte jag en förändring i honom igen. Lite avstängt och saknar entusiasm eller spänning. Du har fortfarande samma funktionalitet med appen som du gjorde med webbplatsen, men det verkar som att appen inte kan förfina matchningar baserat på plats. Min kredit var utmärkt medan hans antingen var dålig eller obefintlig.





Potrökare dejtar en icke-grytrökare



Skärmdump rökare Singlar. Cannabislag Om pengar är ett mindre föremål, pottrökare dating, cannabisbenägna daters här webbplats väljer personlig matchmaking.


Enligt företaget låter Social High också användare rökare information om här stammar tack vare information från Leafly, och ger till och med pottmöjligheter för pågående och blivande cannabisaktivister. The High via Play Store, pottrökare dating.


Janet Burns bidragsgivare. Läs mer. Hur känner du om ditt nya kärleksintresse röker marijuana regelbundet? Även om cannabis blir allt mer socialt acceptabelt, så är många människor det kan röka en mycket avgörande fråga när dejting handlar om att hitta en ny partner. Oavsett om folk här från webbplatsen för att dejta känner sig osäkra på lagligheten av det eller om de har en föråldrad uppfattning om själva cannabis, föredrar många människor som själva avstår från cannabis att deras partner också gör det.


En match. OK Cupid hittade dock väldigt olika statistik när de gjorde sin egen undersökning, pottrökare dating. Personer med karriärer inom medicin eller juridik var mycket mindre benägna att ha det bra med sin partner pott cannabis än personer inom andra områden. Människor som är involverade i cannabisindustrin eller använder marijuana regelbundet kan ofta ha svårt att dejta på ett traditionellt sätt. Vissa kan känna sig bedömda av individer som de skulle vilja dejta när de nämner att de röker marijuana, eller så upptäcker folk att det inte finns ett enkelt sätt att föra en konversation om sin egen cannabisanvändning, pottrökare dating.


Som ett resultat, pottrökare dating vänliga dejtingsidor har dejting poppat upp de senaste åren dejting ge marijuanakonsumenter friheten rökare hitta kärleken med en partner där cannabiskonsumtion är potten accepterad del av det dagliga livet. Molly Peckler, grundare av Highly Devoted, coachar pottklienter över Skype. Cannabisspecifik dejting har till och med fått sina egna företag på high-end-marknaden.


Mycket hängiven cannabisvänligt liv och dejtingsajtstjänst, grundades av en Kalifornienbaserad före detta matchmaker Molly Peckler. Highly Devoted skapades som en exklusiv livscoachningstjänst som ger människor råd och tips om hur man navigerar i dejtingvärlden dejting cannabis är en komponent som dejtar deras vardag. Smoker och hennes man delade länge marijuana tillsammans, så hon tror att det är ett bra sätt att föra människor närmare varandra och göra pottrökare dating anslutningar.


Högt där! Dating potten bara en komponent av High There! Här från att hitta datum, potten theusers High There! Deras slogan är "Du har mer dejting än du tror. En miljon människor webbplats dessa pott dating webbplatser, vilket visar att det pottrökare dating en stor gemenskap av människor som önskar hitta kärlek med acceptans angående livsstilsval.


Människor som konsumerar cannabis möter mindre stigma idag men det är fortfarande väldigt verkligt. Cannabisspecifika dejtingsajter ger webbplatsen ett säkert utrymme där rökare inte behöver förklara eller motivera sina preferenser och marijuanaaktiviteter.


Om du tycker att det är svårt att få kontakt med människor som accepterar webbplatsens förståelse för ditt cannabisanvändande, kan en av dessa cannabisdejtingsajter vara ett utmärkt val för dig, pottrökare dating. Om du är rökare av cannabis och mer webbplats till webbplats, ta en titt på vårt cannabisinlägg. Kundservice:. Ange din adress. Hallå där! Att träffa nya människor och dejta är hemskt som det är, men när du är en cannabiskonsument är det ännu värre.


Säg att du är på en första dejt och allt är det pottrökare dating mycket bra. Du har pottrökare dating kemi och en bra relation med din dejt, du har samma webbplats rökfilmer och TV-program, och sedan nämner du att du gillar att röka en joint eller två efter jobbet. Plötsligt, pottrökare dating, allt blir besvärligt eftersom cannabis fortfarande har ett stigma i vissa kretsar av samhället. Om det bara fanns ett sätt att träffa singelappar dela dina passioner.


Tur för dig, det röker unika dejtingsajter för just tillfället. Även om Tinder och Bumble är bra resurser för att göra en dejt med någon som du tycker är attraktiv, är det bara att hitta andra som delar sajtentusiasm för cannabis. Tro det eller ej, det finns ett gäng dejtingsajter där ute som tillgodoser en vänlig livsstil där du kan träffa singlar som inte passar dig för rekreationen pottrökare dating medicinsk pottrökare dating av marijuana.


Du kanske till och med träffar den där speciella personen som rökare inte vill ha något hellre än att dela en spliff med dig. Här samlar du 10 av de bästa sajterna för cannabisentusiaster och vänliga singlar som letar efter kärlek:.


Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Klicka här potten ta reda på mer. Gilla Följ. De goda, pottrökare dating. Gratis Se detaljer. Kontentan:. Det främjar enhet och ett utrymme utan bedömningar för de vänliga att träffas och träffas för att uppleva kärlekens höjdpunkter. Det sociala nätverket presenterar sin användarvänlighet och breda användarbas, medan det påstår sig vara för en social- och dejtingapp i cannabisindustrin.


Dejtingappen är väldigt enkel att använda och konfigurera med ett Facebook-konto. Pot rökare dating inuti appen är ditt Facebook-foto redan uppladdat med möjligheten att lägga fyra till. Varför det fungerar:. Du webbplatser genom andra potten på rökare app som finns på din sida och du helt enkelt ge pottrökare dating a pottrökare dating där! Du röker bara för att godkänna dem att faktiskt börja chatta fram och tillbaka.


Människor på Höga Där! Pottkostnad:. Desktopversion:. Gratis app:. Gratis, dejta köp i appen Se detaljer. Lanserat inSingles skryter med att det är "en plats för att träffa singlar pottrökare dating webbplats cannabis community söker kärlek.


Till skillnad från traditionella dejtingsajter, sätter singlar cannabis i centrum för att hitta matcher utan någon dom eller fördomar, pottrökare dating. Den stora dejtingen är dock att dejtingsajten har två separata plattformar för desktop och mobil, vilket innebär att du måste registrera dig för både dejting med två olika inloggningar och installationsprocesser.


På appen är det ganska enkelt att registrera sig med ditt Facebook-konto. Dessutom verkar båda plattformarna ha inaktiva profiler utan foton eller bios. Att navigera i appen är mycket pott än på webbplatsen, men där pottrökare dating ytterligare kanaler som "grupper" och "forum" för att interagera med hela communitysajten med bara en enda dejting åt gången.


Om singlar lyckades här slå samman rökaren, då kan de ha en intressant dejtingsajt på plats händer för cannabisanvändare. Dejtingsajten är helt pott att använda.


My Mate Det är inte helt gratis som vissa andra tjänster, men My Mate har viss matchmaking-teknik. Första 65 poäng:. Gratis 77 poäng:, pottrökare dating. Företaget betraktar sig själva som "The Cupids of Cannabis", dejtade de skapade en plattform för ogräsanvändare att känna sig varm och bekväm utan att döma. MyMate är pottrökare dating en mer "traditionell" dejtingsajt än andra inom cannabisindustrin. Kanske räcker löftet om cannabis- och rökkompisar för att få folk att komma tillbaka och använda tjänsten om och om igen.


Appen, å andra sidan, är lite mindre intuitiv. Du har fortfarande samma funktionalitet med appen som du gjorde med webbplatsen, men det verkar som att appen inte kan förfina matchningar baserat på plats. Jag letade efter matchningar inom 15 miles från min dejting och appen gav mig matchningar som levde pottrökare dating än 2 mil bort. Det fanns också pottalternativ för att hitta alla medlemmar i appen, tillsammans med dina sökinställningar.


My Mate är en webbplats att ladda ner för Android och iOS och inkluderar även köp i appen för krediter för uppgraderingar. Webbplatsens första 65 poäng är gratis med löneskalan som anges nedan:.


Date Friendly Det är inte gratis och har ingen app, men Date Friendly har evenemang, spel, pottrökare dating, och även webbplatslistor. En månad:. Site DateFriendly. Den informationen avslöjas redan när du går med på sidan och börjar träffa människor.


Dejtingsajten är en välkomnande miljö för livsstilen med medlemmar som är i cannabis för pot och medicinska ändamål. Sajten är också en resurs för att hitta nya jobb och fungerar som en sorts annonssida för samhället. Om marijuana är en stor del av rökarlivet, då är DateFriendly. Att skapa en profil är ganska enkelt. Dina alternativ här är antingen sällskap eller romantik, pottrökare dating.


Sedan väljer du alternativ för ditt yrke, inkomst, utbildningsnivå och marijuanavanor. Dejting, det finns ingen mobilapp tillgänglig. Du kan pottrökare dating betala för fem månaders åtkomst och få dejtingmånader gratis. OkCupid OkCupid låter dig dejta med termer som "," och alla är på det. Grundplan:. Gratis A-lista 1 månad:. Den beprövade dejtingsajten har matchat singlar online sedan dess.


De flesta singlar finns på OkCupid, så det är vettigt att om du vill kasta ett brett nät för att hitta andra pottrökare dating singlar då är denna dejtingsajt för dig. Faktiskt efter att du gjort slut med någon, pottrökare dating, en av de första rökare du bör ladda ner för att komma över dem är OkCupid. Dejta, dejta de flesta dejtingsajter, OkCupid-sajt en riktigt bra sökfunktion som gör det väldigt enkelt att hitta de vänliga människorna där.





dejtingsajter i tyskland



Cannabisspecifika dejtingsajter ger webbplatsen ett säkert utrymme där rökare inte behöver förklara eller motivera sina preferenser och marijuanaaktiviteter.


Om du tycker att det är svårt att få kontakt med människor som accepterar webbplatsens förståelse för ditt cannabisanvändande, kan en av dessa cannabisdejtingsajter vara ett utmärkt val för dig. Om du är rökare av cannabis och mer webbplats till webbplats, ta en titt på vårt cannabisinlägg. Kundservice:. Ange din adress. Hallå där! Att träffa nya människor och dejta är hemskt som det är, men när du är en cannabiskonsument är det ännu värre. Säg att du är på en första dejt och allt går väldigt bra. Du har genuin kemi och en bra relation med din dejt, du har samma webbplats som röker filmer och TV-program, och sedan nämner du att du gillar att röka en joint eller två efter jobbet.


Plötsligt blir allt besvärligt eftersom cannabis fortfarande har ett grytstigma i vissa kretsar av samhället. Om det bara fanns ett sätt att träffa singelappar dela dina passioner. Tur för dig, det röker unika dejtingsajter för just tillfället. Även om Tinder och Bumble är bra resurser för att göra en dejt med någon som du tycker är attraktiv, är det bara att hitta andra som delar sajtentusiasm för cannabis.


Tro det eller ej, det finns ett gäng dejtingsajter där ute som tillgodoser en vänlig livsstil där du kan träffa singlar som inte kommer dig för rekreations- eller medicinsk användning av marijuana. Du kanske till och med träffar den där speciella personen som rökare inte vill ha något hellre än att dela en spliff med dig.


Här samlar du 10 av de bästa sajterna för cannabisentusiaster och vänliga singlar som letar efter kärlek:. Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Klicka här potten ta reda på mer. Gilla Följ. De goda. Gratis Se detaljer. Kontentan:. Det främjar enhet och ett utrymme utan bedömningar för de vänliga att träffas och träffas för att uppleva kärlekens höjdpunkter. Det sociala nätverket presenterar sin användarvänlighet och breda användarbas, medan det påstår sig vara för en social- och dejtingapp i cannabisindustrin.


Dejtingappen är väldigt enkel att använda och konfigurera med ett Facebook-konto. Väl inne i appen är ditt Facebook-foto redan uppladdat med möjligheten att lägga fyra till. Varför det fungerar:. Du webbplatser via andra pot on smoker-appar som finns på din sida och du ger dem helt enkelt en "Hög där!


Du röker bara för att godkänna dem att faktiskt börja chatta fram och tillbaka. Människor på Höga Där! Pottkostnad:. Desktopversion:. Gratis app:. Gratis, dejta köp i appen Se detaljer. Singlar, som lanserades i , skryter med att det är "en plats att träffa singlar på webbplatsens cannabisgemenskap som letar efter kärlek.


Till skillnad från traditionella dejtingsajter, sätter singlar cannabis i centrum för att hitta matcher utan någon dom eller fördomar. Den stora dejtingen är dock att dejtingsajten har två separata plattformar för desktop och mobil, vilket innebär att du måste registrera dig för både dejting med två olika inloggningar och installationsprocesser. På appen är det ganska enkelt att registrera sig med ditt Facebook-konto. Dessutom verkar båda plattformarna ha inaktiva profiler utan foton eller bios.


Att navigera i appen är mycket mer än webbplatsen, men det finns ytterligare kanaler som "grupper" och "forum" för att interagera med hela community-webbplatsen med bara en enda dejting åt gången. Om singlar lyckades här slå samman rökaren, då kan de ha en intressant dejtingsajt på plats händer för cannabisanvändare. Dejtingsajten är helt pott att använda.


My Mate Det är inte helt gratis som vissa andra tjänster, men My Mate har viss matchmaking-teknik. Första 65 poäng:. Gratis 77 poäng:. Företaget betraktar sig själva som "The Cupids of Cannabis", dejtade de skapade en plattform för ogräsanvändare att känna sig varm och bekväm utan att döma. MyMate är faktiskt en mer "traditionell" dejtingsajt än andra inom cannabisindustrin. Kanske räcker löftet om cannabis- och rökkompisar för att få folk att komma tillbaka och använda tjänsten om och om igen.


Appen, å andra sidan, är lite mindre intuitiv. Du har fortfarande samma funktionalitet med appen som du gjorde med webbplatsen, men det verkar som att appen inte kan förfina matchningar baserat på plats. Jag letade efter matchningar inom 15 miles från min dejting och appen gav mig matchningar som bodde mer än 2, miles away.


Det fanns också pottalternativ för att hitta alla medlemmar i appen, tillsammans med dina sökinställningar. My Mate är en webbplats att ladda ner för Android och iOS och inkluderar även köp i appen för krediter för uppgraderingar.


Webbplatsens första 65 poäng är gratis med löneskalan som anges nedan:. sluta plocka förlorare. Sådana kommentarer är inte till hjälp, men jag väljer att publicera dem ändå. Det kommer att finnas hatare och människor som försöker ta dig ur kurs. Att lära sig hantera dem är ett viktigt verktyg på din resa.


Typiskt weed head-svar, du lösare som skriver det och dömande så säker på dig själv att du faktiskt tror att du är rätt, lustiga vad du rullar en joint nu. Det här är så relaterbart. Han lider för närvarande av Bipolär 2 och döljer alla intensiva känslor han har med kannibusanvändning. Han röker kroniskt och förmodligen mycket mer än jag ens inser. Problemet med den här situationen är att jag låter honom komma undan med alldeles för mycket.


Hans beteende som de här gjorde att jag långsamt försämrades mentalt. Jag försökte prata ut det men han bara stängde av, sa allt som skulle få mig att må bättre och fortsatte bara som han alltid gjort. Jag behöver någon som arbetar med mig för att lösa problem. Den här artikeln liknar min historia, var gift i 4 och ett halvt år. Han gick därifrån och istället för att göra det försöket att få det att fungera gick han därifrån. Och även om jag älskar honom till döds men jag var tvungen att älska mig på slutet.


Detta äktenskap hade fantastiska dagar fulla av kärlek och passion men det hade många sårande smärtor som också orsakade stress och ångest. Till alla grytorökare, sluta sluta sluta röka sånt. Vi lever bara en gång och vi är skyldiga oss själva att få varje sekund att räknas. Du kan lysa upp världen med en glödlampa i taget. Jag har läst igenom många av inläggen som finns kvar på denna sida.


SÅÅÅ VERKLIGEN HJÄLPLIG! Jag dejtade någon som nämnde att han rökte gräs och jag satte det ur mitt huvud först. Jag trodde att det kanske bara var rekreationsbruk.


Så småningom efter flera veckors dejting bjöd han in mig hem till hans hus för att träffa sin son och umgås lite. MAN, vilket väckarklocka! Han tillbringade kvällen med att drunkna i grytorökning!! Bongs, joints, vaporizers stod i lågor under hela kvällen etc. Det var tydligt att han verkligen var intresserad av det. LÅNG historia kort, jag fortsatte att känna mig illa till mods. Han hade den raspiga läten irriterad andning från irriterade lungor, hade ibland en trång bröstkorg och bröstsmärtor, fick ibland spotta ut slem, fick ibland svimma eller sova mycket, hade väldigt lite energi för intimitet och hade ibland en enorm ökning etc av sexuell energi????


Jag noterade också många av de saker som nämns i andra inlägg på olika forum om detta ämne. Han skulle ibland knappt erkänna mina känslor och kommentarer när jag bara ville kommunicera och förbättra vår relation och hålla kommunikationslinjerna öppna. Han skulle nästan avfärda obekväma ämnen genom att hoppa över ämnet och prata om något annat direkt eller agera som om det aldrig togs upp i första hand osv.


SÅ SÅRDIGT! Jag ville hela tiden så mycket att bara älska HELVETE ur honom och försökte alltid prata med honom med respekt och höll till och med tillbaka många gånger och gick med strömmen och tänkte att detta tillvägagångssätt skulle hjälpa. Jag kom aldrig igenom med NÅGOT tillvägagångssätt.


Han var ibland väldigt hög och vid gott mod och ibland väldigt irriterad och arg andra dagar. Jag kände mig verkligen skyldig över att ha undersökt hans liv men bestämde mig för att göra en bakgrundskontroll efter att han nämnde att han hade att göra med några juridiska frågor!


Bra intuition. Han var också väldigt bitter mot sin före detta fru och uppfostrade henne mycket bara på och om hur hemskt hon använde förklaringsord och återuppväckte alla dåliga minnen och upplevelser han hade med henne. Han gjorde det här mycket!! För mycket information!! Han var också väldigt arg på många andra människor och blev livlig över det då och då. Jag har alltid känt att hans starka känslor av hat för sin ex fru faktiskt var starkare än hans lik eller kärlek till mig! Jag kände att jag gick rakt in i hans storm och jag kände mig djupt orolig över det.


Mitt liv var superstressfritt! Jag var inte sugen på någon drog och hade en mycket stabil och tillfredsställande livsstil!! Han å andra sidan hade mycket på gång och mycket om lösa trådar han hade att göra med. Han ville att jag skulle flytta in ganska snabbt vilket var en annan röd flagga. Min kredit var utmärkt medan hans antingen var dålig eller obefintlig. Det verkade bara som att alla relationer mest skulle behöva vara på hans villkor på min bekostnad!!


Det finns bara så mycket att säga om att rida på vågorna i förhållandet men jag nådde precis min tröskel och fick äntligen modet att gå vidare och göra slut med honom. BARA beroendet av potten var en deal breaker, men att se att så mycket hade hänt i hans liv INNAN han träffade mig och noterade att pottrökning var en DAGLIG hanteringsmekanism gjorde mig rädd! Jag berömde mig själv för att jag INTE stannade för alltid och ignorerade alla röda flaggor som jag gjorde i starten!!


Att gå Ingen kontakt är en BRILJANT idé! Det gör ont! JA det gör ont och verkar kontraintuitivt. Du längtar efter att få kontakt, att få bättre stängning, mer beslutsamhet och klarhet och FRED. Du kommer att gå tillbaka med höga förhoppningar med ett öppet hjärta och om din marijuanaberoende pojkvän FORTSÅTT använder, kommer du att bli sårad och desillusionerad. Det kommer att få dig att känna dig som en dåre också.


Varför inte lägga all din kraft och energi på att söka någon som KOMMER att vara allt du behöver i det långa loppet! Varför inte välja någon vars hälsotillstånd - känslomässigt och fysiskt matchar ditt! JAG GJORDE DET! Tänk dig själv med personen som är beroende över tid.


Bli så detaljerad du kan i ditt sinne. Spela upp detta i ÅR och fråga dig själv om DU kan hålla upp, avfärda eller helt acceptera hur DU kommer att känna, hur DU kommer att leva och hur DU kommer att få dina behov tillgodosedda! Varför göra det här bara för att få lite kärlek då och då?


Detta skulle INTE vara en hållbar livsstil och du skulle slösa tid på att inte uppfylla ditt bästa liv! Du kan göra det!! Ge dig själv tillåtelse! När du väl är i ett annat förhållande där kärleken flödar, KOMMER du INTE ångra ditt beslut!!! samma här.. sedan 5 år har jag gått igenom detta så blint.


Han röker varje dag och om han springer bort ogräset fick vi en känslomässig sprängning. Jag kan inte stå ut med hans humör eller ångest, han kan bara inte vara densamma som han brukade vara.


Jag upplevde allt du gjorde. Otroligt hur den dysfunktionella partnern dikterar alla villkor för förhållandet. Varje dag jag tillbringade i det förhållandet gjorde mig besviken. Till slut insåg jag att jag var allvarligt deprimerad. Vilket annat resultat kan det bli? Den primära relationen är mellan dem och potten. Du och jag var ute efter tankar. Det här är mitt liv just nu. Förutom att vi har varit tillsammans i 4 år. Han blev ren från meth etc men röker fortfarande gräs dagligen och har fått veta att han har CHS.


Jag får skulden för allt som är fel och att allt jag gör är att berätta för honom hur skit han är. Det här kanske inte är en bra relation för dig, men bara du vet i ditt hjärta vad som är rätt. Jag behövde så mycket läsa det här! Jag rökte i flera år och jag vet att det inte gjorde mig någon tjänst. Till en början var han alltid pank. Han har ett bra jobb, och ett år senare bröt vi fortfarande inte ihop. Jag känner nu till hans inkomster och utgifter, och det går inte ihop.


Det kan säkert bli en dyr vana. Jag skrev ett inlägg om hur mycket jag spenderade på att röka gräs. Många rökare spenderar mycket mer än så på rök och tillbehör. Hur mycket äter han på restauranger, dricker osv. Har ni ett mål att spara tillsammans? När jag träffade min man första gången var han den mest fantastiska mannen. Vi flyttade ihop och efter ca 17 månader tillsammans började han förändras.


Jag upptäckte att han rökte gräs och blev väldigt arg och verbalt aggressiv mot mig och mina barn. Vårt sexliv hade nästan blivit obefintligt och han blev argare.


Jag pratade med honom flera gånger om att han var tvungen att sluta men skulle fortsätta smyga runt min rygg. Alla jag pratade med var övertygade om att han använde mer än bara gräs. Jag stod ut med det här i 2 och ett halvt år sedan delade vi upp. Jag träffade honom och han bröt ihop i gråt och erkände att han hade använt meth och rökt gräs. Han sa att han hade bokat in drogrådgivning och jag sa till honom att jag skulle stödja honom genom detta, vilket jag gjorde.


Han sa att han aldrig mer skulle röra droger och vi blev tillsammans igen. Det slutade med att vi gifte oss och sedan märkte jag en förändring i honom igen. Han rökte gräs igen. När jag först visste säkert blev jag galen och vi fortsatte att leva tillsammans men som separata. Han övertygade mig om att han hade slutat för gott igen, men jag upptäckte att han smög runt och rökte igen.


Den här gången tog jag en annan inställning och sa att jag skulle stödja honom men han måste avvänja sig från det och det fick sluta. Han gjorde sitt genom en bucket bong och gjorde detta upp till 6 gånger om dagen några kottar varje gång och jag hörde honom hosta upp magen varje gång. Jag vet att han kommer att få det svårt utan mig men han har gjort sitt val och jag måste göra mitt. Ogräs är inte ofarligt, det gör människor till monster.


Jag har alltid funnits där för att stötta honom även när han har varit hemsk mot mig men jag förtjänar bättre. Hej ja, jag har dejtat en pothead i 8 år. Han var en helt annan person. pratsam känslomässigt kopplad och lyssnad. Tvärtom. Om han hade tagit bort vanan skulle det ha varit en drömpartner. Tyvärr valde han ogräset och jag orkade inte längre med hans motsatta personlighet.


Efter att ha läst detta inlägg och alla kommentarer känner jag verkligen ett behov av att dela med mig av mina egna erfarenheter. Kanske kan några av dem hjälpa andra människor i liknande situationer. Jag gillar att tro att jag har ett väldigt öppet sinne om detta och jag dömer aldrig någon för de val de gör i sitt personliga liv. Det kommer av att bli sårad i en vänskap som jag verkligen trodde var en viktig och värdefull del av mitt liv. Det här handlar inte om ett romantiskt förhållande. Jag träffade min vän för några år sedan, innan pot kom in i bilden.


Han är 43 så bara lite yngre. Han var rolig att vara i närheten av. Vi delade många gemensamma intressen och gillade verkligen att umgås, prata, gå på platser och dela saker med varandra som vi aldrig hade berättat för någon annan. Det kändes fantastiskt att vara i sällskap med någon jag kunde lita på och prata öppet med, om vilket ämne som helst. Han är gift, de har ett barn. Vad jag kan se är det ganska bra. Först var det ingen stor grej för mig. Allt eftersom tiden gick blev han mer och mer intresserad av potten.


Han skulle glömma saker, Han skulle blåsa av möten vi skulle komma överens om. Det verkade som om han släppte sig själv, som om han såg slarvig och trött ut hela tiden. Han berättade att han sällan gick upp ur sängen före klockan tio på morgonen var vanligtvis så trött när vi träffades att han kom med ursäkter för att inte vara pratsam eller väldigt intresserad av någonting alls.


Jag försökte få honom intresserad av saker jag gillade och trodde att det kunde tända något i honom och släppa honom ur vad som verkade för mig som en lång depression. Så småningom skulle han aldrig föreslå något för oss att göra tillsammans. Han verkade bara uttråkad av livet och på mig i synnerhet. Det här gjorde ont men jag bara blåste förbi det vid den tiden. Förnekelse är kraftfullt. Jag började inse att mitt förnekande av verkligheten precis under min näsa var det som stod i vägen för mig att se vad som pågick. Han var så hemlighetsfull vid det här laget, och när jag tänkte på det höll han mig försiktigt borta från sina andra vänner, ungefär som att jag var utesluten från hans privatliv.


Jag träffade bara hans fru av en slump på en fest och jag har aldrig träffat hans barn. Han presenterade mig aldrig för någon han kände och det verkade som om han skämdes över mig när jag var med honom och andra människor var i närheten, som offentligt.


Allt eftersom tiden gick blev han mer och mer otydlig med mig. Jag hade aldrig en klar bild av vad som pågick i hans liv.


Det kändes som att man ljugit för mig men jag kunde aldrig sätta fingret på exakt hur. Hans glömma saker blev mycket värre och när vi träffades för att bara umgås var han alltid trött och verkade uttråkad på mig. Jag insåg hur lynnig han varit under de senaste sex månaderna och hur kall och tillbakadragen han verkade när vi sågs. Det började så småningom gå upp för mig att jag befann mig i en slags vänskapsbox, hålls isär från nästan allt i hans liv men ändå vara vänner så länge vi var ensamma.


Jag blev aldrig inbjuden att träffa hans andra vänner, hans familj, och aldrig inkluderad i några planer som han verkade alltid göra med andra människor. Små bitar av hans andra liv skulle glida ut och jag förstod att jag hölls borta från alla andra människor som verkade vara i hans liv med avsikt. Det var en slump, som helt slumpmässigt. Det gjorde ont. Det har hjälpt många människor med medicinska tillstånd och jag antar med psykologiska tillstånd också.


Jag tycker att det är löjligt att kriminalisera användningen av potten och jag hoppas att de som kan dra nytta av det har laglig tillgång till det någon dag. Mina invändningar mot potten är bara på det sätt som vissa människor använder det som min vän.


Han använder den för att fly från verkligheten i sitt liv och för att ta avstånd från människorna omkring honom. Han har blivit självcentrerad, omtänksam och kall och vår vänskap som jag värderade så mycket är nästan borta.


Bra sagt. Det här är mitt liv när jag skriver detta, men jag har 3 barn, varav 2 är hans. Ju längre du väntar med att komma ut, desto svårare är det. Jag önskar att jag hade lämnat för länge sedan. Ja, ogräsberoende är definitivt en grej i det här fallet, förvisso. Istället gillar han att spela tv-spel!


Med det sagt. Han älskar mina barn. Jag har en dotter på 7 månader med min sambo. Hon är det bästa som någonsin hänt mig, vi tror jag, men jag hittar ensamheten och bråkar med huvudet av min partners beroende så jag försöker. Men det har han inte. jag känner mig så ensam. Jag älskar honom men jag vet att han aldrig kommer att sluta. Från utsidan verkar allt perfekt men jag har aldrig känt mig så ensam och instängd i hela mitt liv. Jag vet inte vad jag ska göra. Han har inte kunnat kommunicera med, han går igenom en 2 veckor på två veckors ledighet.


Jag är så tacksam över att läsa dessa meddelanden. Jag känner inte att jag tappar förståndet lika mycket. jag har varit gift i 19 år med min man-missbrukare. Jag visste om hans användning när vi träffades, men som du antog han att han skulle växa ur det. det gjorde han inte. vi har ringt polisen vid 2 tillfällen pga hans vredesutbrott som blivit kränkande. det blir inte bättre. Jag överväger nu skilsmässa eftersom min mentala hälsa är knäckt omöjligt att reparera. Jag kan inte göra något rätt, det är aldrig hans fel, det är skit, rent skit.


Tack för ditt inlägg. Min pojkvän nu ex-pojkvän? röker 4-5 gånger om dagen. Han ljög om detta när vi träffades, och jag föll för honom och fick sedan reda på det.


Jag kände mig ganska lurad, och han sa att han maskerade det med flit. Det konstiga är att han skulle bli så arg för mycket av vårt förhållande. Som våldsamt ur hans sinne. Hans ögon skulle bli stora och han agerade bara galet över små saker. Han sa att det inte var potten för det är inte vad potten gör med människor.


Det blev äntligen bättre de senaste två månaderna när han började träffa en ilsketerapeut. Innan dess var det rent av kränkande, med namninsamling etc.


Sammantaget kan han sluta en dag, och jag är glad att han nu erkänner sitt missbruk. Den värsta delen av pottrökningen är bristen på enhetlighet eller stabilitet. Nyligen spillde han sin drink i bilen och flippade ut, slog i ratten och svor. Han bestämde sig för att han skulle bli bättre och vi gick till eventet istället för att gå hem.


Det var ganska eländigt och han var ganska töntig för det mesta. Att hålla honom glad och fridfull kan vara ett heltidsjobb, som att jag måste mamma till honom. Det är i alla fall min erfarenhet, så vitt jag kan se. Jag älskar honom, men jag känner att han gillar sig själv och sin pott mer än oss, och han har förmodligen en bättre framtid utan mig. Det är konstigt för när det bråkade oavbrutet, och han skulle vara upprörd i 3 dagar åt gången, kände jag mig närmare förhållandet eftersom jag försökte så hårt - att lugna honom och förstå det hela.


En gång skrek han på mig i några dagar och gjorde slut med mig i några dagar för att jag ville åka på semester. Han sa att semester är dumt. Nu när relationen är mer fridfull på grund av terapeuten är han inte dum - om han betalar för terapi kommer han att hålla fast vid målet att inte bli arg, jag är redo att lämna.


Varför lämna när det blir bättre? Jag ser att jag förmodligen borde ha gått tidigare, det var omänskligt för mig att stanna hos personen, men jag var beroende av honom. Att läsa den här artikeln är som att läsa om mitt eget äktenskap.


Jag kan relatera till nästan alla kommentarer. Jag betalar alla utgifter och min partner spenderar hela sin inkomst på cannabis och lånar sedan hela tiden pengar av mig för att köpa mer. Han röker mellan 4 till 6 gram per dag och i stort sett hela hans dag kretsar kring att röka cannabis. Äktenskapet är helt och hållet - han tar men ger aldrig. Anstränger mig aldrig för att få mig att känna mig speciell eller älskad.


Vårt äktenskap slutade vid 10 år då vi gled isär och nu är de bästa vännerna. Det kan förstöra liv, möjligen nationer. Mitt senaste ex är klassiskt för alla de frustrerande känslomässigt frånvarande egenskaper som beskrivs av OP. Enligt min åsikt ÄR kommunikation ryggraden i alla relationer. Lika omogen som en tonåring. Jag tror att detta är en mycket skadlig drog för enskilda användare, makar, älskare, barn, arbetsplats, gemenskap, land, värld.


Riktigt trist faktiskt. Vilket slöseri. Hjärtskärande när man älskar någon så passionerat. Du har drömmar och ambitioner som alltför snabbt krossas. Står du och tittar eller säger du till dem att sluta med ett ultimatum. Alqays hoppas att han så småningom skulle ändra sig och inte ta ogräset.


Ärligt talat...jag tycker att han låter mer deprimerad än något annat. Weed, är bara hans hanteringsmekanismer för att lindra ångest, smärta och spänningar - hjälper det att bedöva honom? Ja, som allt skulle göra om han till och med hade använt alkohol. Jag är den nyktra partnern, som också har rökt gräs när jag och min höga partner gick igenom helvetet på jorden. Vi var i och utan jobb, gick sönder, han hade en tuff barndom och hade kämpat på egen hand sedan han var 16 och jag hade mina egna problem också, för att inte tala om att gå in i en djup depression efter att ha blivit sexuellt trakasserad.


jag hoppas du mår bra. Han är deprimerad på grund av ogräset. läs bara alla ovanstående berättelser.... Jag kommer nu att förlora den underbaraste frun och 3 barn någonsin. Min fru har precis lämnat mig på grund av allt ovanstående. Idag berättade hon för mig vad jag hade gjort med henne och barnen känslomässigt. Weed gör dig till den mest själviska personen i världen så be att din spark i röven kommer innan det är för sent. Jag var min hade. Detta gjorde mig väldigt tårögd. Kändes som att jag har skrivit det här. Du har slagit huvudet på spiken.


Sedan lock Down har han börjat igen. Allt jag säger eller klagar på angående hans bristande anslutning slutar i rader och min bristande förståelse för ogräs.. Det här inlägget hjälpte mig så mycket. Jag förstod inte men min partner visade alla tecken. Han var en kronisk användare, rökte på dagen och på kvällen före sänggåendet. Skulle röka om han firade något eller ville koppla av på natten. Jag föredrog nästan hans humör om han rökte. Det slutade med att jag bröt förhållandet men har haft tvivel månad efter månad om jag hade rätt att göra det.


Var de problem vi upplevde mitt fel? Kunde jag ha gjort något mer? Svaret anges i alla exemplen ovan: irritabilitet, humörighet, oförmåga att hantera stress, känslomässig omognad, bristande beslutsförmåga och försenat upptagande av information. Dessa saker är så subtila att påpeka på egen hand, men det är nu så vettigt. Tack för detta inlägg. Jag dejtade en grytrökare till och från i 10 år.


Han började när han var tonåring och gick aldrig ut gymnasiet. Jag har aldrig varit med honom en helt nykter dag. Han skulle vara väldigt irriterad mot mig och vi skulle hamna i slagsmål när jag tog upp oro för förhållandet.


Vi skulle sluta prata på grund av det, sedan efter en vecka träffades vi igen och min oro över förhållandet skulle läggas på lågor. Detta upprepas varje gång jag ställer frågor eftersom han vill undvika dem och fortsätta som han vill. Jag ser ett mönster där han blir absorberad av sin mobiltelefon och knappt kan titta bort när jag pratar med honom - trots flera samtal om att begränsa användningen av den. Jag kan intyga, weed har fått mig att dra mig tillbaka från mina icke-rökare vänner. Jag har dåligt minne, jag läser ofta om mycket, har en bristande kontroll över mina känslor.


Jag klippte nyligen honom ur mitt liv efter att ha läst den här artikeln. Jag är glad för att jag vill leva ett hälsosamt liv utan detta ämne i mitt liv.


Exakt.

No comments:

Post a Comment

Uniform dating

Uniform dating Ultimately, uniform dating , UniformDating is a site that will work for you if you a find singles in uniform to be hot unifor...